hisan.se

Hisan's gone digital.
Hur nu än bloggen utvecklas så hittar ni till den via hans domän hisan.se.

Första dagen på nya stället. Jag hade insläpp och det fungerade bra. Hisan verkar kunna trivas. Det märks att han inte har bondat med stona än. Han har boxen i mitten så han har verkligen tjejer all over nu. Men han är lugn och harmonisk vilket är det viktigaste.

Efter plulande i stallet och så tog jag en rövare och skrittade bort till skolridhuset via galoppbanan. Det var fullt till bristningsgränsen där, men av vanligt folk och inte bruksprovshingstar.
Det har varit lite plusgrader under dagen men det är fortfarande mycket hårt så det är fantastiskt bra att kunna komma till i ridhuset. Det kortade dessutom ner stalltiden med en timme idag, trots resterande stallsysslor. Det är bra för jag behöver all energi jag kan uppbringa just nu.

Hisan jobbade bra i dag. Vi hade fullt sjå att kryssa mellan alla andra hästar i ridhuset men trots det var han mycket avslappnad och fin.

Jag hann även med lite kreativit pyssel i kväll. Jag har sytt överdrag till Hisans hinkar då det kommer att behövas någon form av lock och till hans typ av hink finns det inget. Nya hinkar kändes onödigt att köpa. Så nu blev det grafitgråa tygöverdrag i vaxat tyg. Tanken är att foderrester inte skall fastna så enkelt. Jag hade nämligen sådana i nylon som jag hade köpt för evigheter sedan, de blev galet äckliga efter ett tag.

Här är ett bildbevis på min kreativa ådra. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0