Monday

Jag hade inte alls tänkt rida utan snarare sitta och slappa i tv-soffan. Men när min käre Hisan inte rikigt hade full koll på sin energinivå utan tappade sin ryttare tyckte jag att vi fick råda bot på det.

Det är detta förbaskat kalla väder som ställer till det. Det går inte att åka till ridhuset varje dag. Dels finns det inte tid och det finns inte heller ork hos mig. Vanligtvis går det ju att rida hemmavid och på så sätt spara tid men ändå få till en lagom dos motion. Visst går det att rida hemmavid nu med, men skritt och framför allt enbart i skritt är inte rikigt motion nog för en Hisan som skall vara sånär i tävlingsform hur nyttigt nu än skritt må vara.
Vädret kan jag ju inte göra något åt även om jag så önskar. Jag vill ju ut och galoppera...

Alltså lastade jag Hisan som sällan har något emot att träna lite till och begav mig.

Vad jag däremot är expert på är att pricka in de där specialdagarna på Flyinge. Denna gången var det tömkörning av Maria Gretzers fina men taggade hingst. Jag har ju prickat in körekipage och lite annat spännande tidigare.
Ytterst farligt sa i vart fall Hisan och blev spänd som en fiolsträng.

Det tog cirkus en timme att komma till den ridningen jag ville då han var avslappnad och tog för sig framåt. Men vi kom dit i vart fall.

I kväll skall vi jobba vidare och förhoppningsvis sitter det inte lika långt inne då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0