Utrensning

Jag har tokigt mycket hästsaker... i går satt jag och funderade på hur många täcken jag har till hästarna. Jag fick det till 11 åt Hisan och 6 som Fölis skall växa i. Sedan finns det ytterligare tre till som jag borde göra mig av med.

Morgondagens flytt är ju bra på sätt och vis för jag får ytterligare ett tillfälle att rensa ur. Nu brukar det ju vara något som jag tänker... men varje gång blir det inte rikigt så mycket som jag trodde. Det skall bli spännande att se om jag kan lyckas hålla mig till mina förutsatser denna gången...

Alla travsaker har i vart fall flyttat till förrådet här hemma i väntan på att de skall användas till Fölis. Vagnen skall till Stallerhult så fort jag hinner, mitt hinder får stanna kvar tills vidare.

Bruksprovet startade på Flyinge idag vilket innebär att ridhusen inte är tillgängliga. Därför begav jag mig i stället till LCR. Det är verkligen evigheter sedan jag var där och red sist.
Hisan var hyfsat avslappnad i ridhuset men var också uppmärksam på trafiken utanför. Han har ju varit där massor av gånger men i lilla ridhuset som ligger närmast vägen hörs det tydligt så fort någon kör förbi. Det är tystare i det stora ridhuset men där hölls det lektioner. Jag var till en början själv vilket var trevligt.

Dagens arbete bestod i ökningar och minskingar i trav. Galopp med både byten och förvänd galopp. Hisan var följsam. Men höger galopp måste jobbas med. Han är inte så rund som jag skulle vilja och det märktes också i hoppningen i torsdags då han sparkade massor mot skänkeln och stundtals gick i korsgalopp.
Nu är massören inbokad till i början av mars. Dock efter min nästa tävling så vi får försöka rida rätt det där annars får massören fixa det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0