Avslut

Jag har avsiktligt inte varit aktiv på bloggen i denna veckan. Jag har helt enkelt inte orkat, och det gör jag verkligen inte idag heller om jag skall vara ärlig.

Idag har jag nämligen varit iväg med Lena. Jag skall skriva om det mera så snart orken till det finns. I övrigt nöjer jag mig med att bara nämna det så här.

Det är lättare att skriva om Hisan.

I onsdags var jag bara och vände i stallet. Tjejmiddag med hästvänner stod på schemat. Även om det handlade mycket om häst är det härligt att kunna komma iväg lite från vardagen för lite fest.
Tyvärr straffar sig sådana aktiviteter dagen efter...

Torsdagen bjöd på en inspirerande konferens med jobbet och senare stallet sent.
Det blev en tur till ridhuset. Någon ridning ute vilket hade behövts är uteslutet enligt mig. Minusgraderna har kommit tillbaka så det är hårt, is och allmänt jävligt med andra ord... för att inte nämna mörkt.

Hisan var pigg, han har ju bara varit riden varannan dag denna veckan, men fokuserad.
Vi hade tur för rätt snart efter att vi hade börjat rida blev vi ensamma i stora glasridhuset, vi red inte själva så länge heller. Hisan slappnade av något enormt och blev härligt mjuk. Jag roade mig med att ligga och rulla längs fyrkantspåret i galopp på en härligt rund Hisan.

Han är kul när han när vi rider själva spänner sig när det är andra i ridhuset. Det är som om han skall ha koll på dem. Är vi själva är det helt annorlunda. Det är nog något nytt påfund eller så har jag bara inte tänkt på det tidigare.

Idag har jag skrittat ut en sväng i dagsljus när jag ändå hade möjlighet till det. Tokigt dåligt underlag som jag tidigare har nämt.
Hisan var först lugn och fin men tyckte att skritt var lite trist, så varför inte liva upp lite... bli passerad av gammal Volvo med taskig motor måste vara ett av de bästa skälen för att fara rätt upp i luften med ett pip. Eller varför inte när mattes fot nuddar en sådan där orange pinne.
Vi behöver vår nu så att vi kan släppa ut energin och spränga fram i snabbgalopp...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0