Bloggtorka

Mitt bloggande har legat nere några dagar nu. Inte för att det har hänt så mycket nu heller.

Hisan fick ta det lugnt på Hisanvis i helgen. I och med att allt har förvandlats till is så blev det till att ta det lugnt i ridhuset. Det gick alldeles utmärkt att göra det. Fint uppförande från Hisan och dessutom är det nu tillåtet med fri ridning i stora glasridhuset. Det är ju aldrig fel. Taket ramlade in på Flyinges stora ridhus så halva området är avspärrat. Lite farligt tyckte Hisan att det var först men sedan gick det bra att gå förbi avspärrningarna där också.

Jag kommer nog att behöva rycka snösulorna i veckan, men det är inte helt snöfritt i hagarna än så jag försöker ha is (haha) i magen och vänta ytterligare ett par dagar. Temperaturen skall sjunka igen har de sagt.

Igår blev det vila och enbart borstning av hästarna.
Jag väntar på besked om dag när jag skall ta tag i det tråkiga med Lena. Jag har därför inte kunnat boka in någon träning med Hisan. Det suger, det är inte kul om jag inte får träna.

Ombyggnaden av bloggen står också stilla. Jag funderar på olika lösningar men har inte riktigt hunnit förvärkliga mina idéer på det planet. Jag är inte heller helt säker på att det fungerar som jag har tänkt mig. En fundering på att byta bloggportal finns också, eller skaffa en flådig hisan-adress. Tja, lite att fundera på med andra ord. Vi får se vad det blir. Tillvidare är det lite stökigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0