Stick

Idag har Hisan haft besök av vetrinären för rutin vaccinering.

Direkt när hon kom in i stallet kände han på sig att det var något lurt på gång. Det var näst in till omöjligt för henne att känna på hans körtar under hakan och nästan än svårare att spruta honom med vaccinet.
Kanylen blev till och med böjd medan han for rundor i boxen och stegrade och sparkade.

Dels hade vetrinären konstiga kläder vilket kan ha bidragit och dels så tror jag att Hisan känner på sig att detta med att stickas när man är frisk inte har någon mening.

Är han skadad eller så så har han ju en viss förståelse om än liten för att vi tvåbeningar faktiskt försöker hjälpa honom.

Nu skall han ta det lite lugnare i två dagar till... önska mig lycka till med det. Jag hade tänkt att vi skall ta det lugnt i ridhuset i morgon eftersom underlaget ute suger fullständigt just nu.

Jag gjorde ett halvhjärtat försök att rida ut igår men det gick knappt. Hisan skötte sig fint men halvsmält snö är aldrig något vidare att rida på. Det blir till att hålla sig i ridhuset i vart fall den kommande veckan tror jag. Har det sedan töat bort så löser det sig.

Igår red jag Sir Remington också. Han var taggad till tusen och trots snabbjobb på förmiddagen hade han energi så det hette duga. Han startar i morgon i v75 mästaren så håll tummarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0