Back in business

Då var jag hemma igen och tillbaka i sadeln.

Resan har varit suverän och aldeles underbar med shopping en masse, sol och bad. Det enda tråkiga var att min väska tydligen inge kom med planet hem utan är fortfarande på vift någonstanns. Jag hoppas att den kommer i morgon. Jag saknar mina kläder massor.

Idag har jag jobbat vidare med tömkörning av den lilla. Hon var bra mycket vingligare idag och ville bestämma en massa själv om var hon skulle gå. Dessutom tyckte hon att det var en superidé att bli rädd för linorna i ridhuset. Nåväl, det är det man har en medhjälpare till när man börjar. Mot slutet gick hon lugnt och svängde i princip där jag ville. Halt fungerar klockrent på henne i vart fall. Hon har ju vilat från allt i inkörningsväg i en vecka nu så det var väl dax att testa lite.

Hisan och jag var ute en sväng med sällskap. Vi red långa vägen ner till Skönabäck och galopperade på rakbanan där. Jag släppte Hisan och lät honom gå snabbare. Sällskapet hängde med bra i vår fart trots att det inte var ett rent fullblod som var med. Coolt måste jag säga, det har inte hänt förut. Hisan njöt i fulla drag över att få gå rejält.

I morgon väntar det dressyr för hans del för till helgen vankas det tävling.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0