Regnig måndag

Men nu kan det väl inte regna mera... tredje dagen på raken nu. Det är ju sommar. Fast idag var det första dagen på jobb för mig efter semestern så då gjorde det inte lika mycket att det var lite blött ute. Och så kunde jag ju använda mina fina Hunterstövlar. ;)

Jag tömkörde Lilla helt själv idag. Hon är riktigt styrbar och jag började så smått att låta henne trava lite korta bitar... jag bör ju däremot ha mer kondis, typ.

Innan jag gick hem passade jag på att gosa en massa extra med henne... en stor drummel i boxen bredvid blev synbart avis. Synd bara att han inte tycker att det är rikigt så spännade att gosa själv.

Hisan och jag tränade in dressyren till fälttävlansstarten i ridhuset. Jag är rikigt glad att det finns nu när det är sådant här väder.
Det blev alltså mycket skritt för Hisan när jag red igenom hela programmet med mobilen i högsta hugg för att samtidigt kunna kolla bilderna på Stallbacken.com.
Programmet är osymetriskt... sådant gillar inte jag. Men det är ju oväsentligt i sammanhanget.

Hisan kändes fin och jag avslutade med att fokusera på att hålla in sidfläsket med armarna för att se till att få lite böj i armbågen och en mer buren hand.

Det verkar fungera bra som tanke. Jag har ju en massa olika konstiga tankar för mig när jag rider när jag kan fokusera. Blåa badbollar och tandkrämstuber och sådant.

Kommentarer
Postat av: Rebecca Joli

Haha, de där tipsen hade jag behövt ta del av! :D Jag vill börja dressyr-träna för någon!!!

2011-07-26 @ 11:27:40
URL: http://jolisporthorses.blogg.se/
Postat av: Ullis

Mattias Jansson rekomenderas skarpt som dressyrtränare.



Den som har fått mig att tänka blå badbollar är däremot min vän Lindah som ibland kommenterar här. Men dumt nog flyttade hon utomlands så det gick inte att fortsätta att rida för henne.

Jag saknar de där duvningarna i sitsträning som hon gav mig massor.

2011-07-26 @ 16:15:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0