Väta

Regn idag. Men jag hade gett mig dän på att Hisan skulle skrittas. Att bara sitta och rida runt runt i ett ridhus är inte riktigt min grej så jag skrittade helt sonika ut.

Blöta blev vi men det var rikigt trevligt. I vart fall tills vi kom till skolridhuset där ett annat ekipage stod still. Tjejen lyckades inte rida sin häst förbi där och Hisan var inte sen att haka på i tokerierna. För att få fram honom fick jag bryta en gren från ett träd i och med att jag hade lämnat spöet hemma. Hisan och jag har diskuterat detta stället flera gånger innan och han har på sistonne gått förbi där utan knussel, men nu visade ju den andra hästen att det verkligen var farligt så det var bäst att ta det säkra före det osäkra.
Bus-häst!

Jag glömde skriva att jag var nere hos Fölis igår. Hon har knapt börjat fälla sin björnpäls. Fast hon lär behöva den ett litet tag till. Hon växer och blir bara gosigare.

  

Förövrligt vet jag inte vad som flög i mig när jag anmälde Hisan och mig till dressyrtävling på Torns den 3/4. Dagen innan skall vi hoppa på LCR. ;)
Det är för övrigt på Torns som de enligt Hisan har fasligt farliga domare bakom helläskiga bord... hualigen.

Kommentarer
Postat av: Christerdotter

Hon är så fin =) Tänk att hon har fått en liten stjärna i pannan, det är inte fy skam det=)

2011-03-17 @ 18:17:14
Postat av: Ullis

Verkligen inte, stjärn är det bästa. Finaste flickan. :)

2011-03-19 @ 09:45:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0