Bara måndag

Ridning hemmavid blev det idag.

Jag hade med en gammal LARS-kompis ut som jag inte har sett på evigheter. Jag håller dock kontakten med så många fler nu genom Facebook och när man sedan kan träffas på riktigt är det superkul.

Hon skall hjälpa mig med lite Hisan-passning över Kristi Himmelsfärd när jag skall bort och ordinare extraryttare till Hisan inte kan. Då är det bra med LARS och alla fina hästkontakter som jag har fått därigenom. :D

Hisan gick i vart fall ett lätt pass i Warren-Haistings. Han uppförde sig bra trots att det idag var någon form av kråkjakt som försegick bland träden i parken.

Det var alltså fullt med bilar och ohästigt folk. Mycket i görningen med andra ord. Hisan var dock mycket cool och reagerade endast på skott när ett sköts av mindre än 50 meter i från honom.  Han är ursäktad, det är ju inte lätt att vara flyktdjur.

I och med att jag inte red hela tiden utan även promenerade en sväng bredvid fick jag grym träningsvärk i vaderna... det betyder att jag är totalt ur form och jag måste verkligen ta tag i mig själv.

Skärp mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0