Helt still

Det har i princip stått helt still på hästfronten för mig denna veckan.

I måndags kom Lilla in med ett sticksår på underarmen vänster fram. Jag har tvättat det varje dag och det läker bra. Men Lilla är mycket arg på mig. Det gör ju ont och då skall jag låta bli det, framför allt skall jag inte tvätta om hon får säga vad hon tycker... men nu är jag elak nog att göra tvärt om så vi har haft en dust varje kväll.

Hisan har vilat då jag tror att han har en hovböld. Det är lite diffust för han är varannandag ren och varannan dag riktigt halt.
Kliniktid är bokad till nästa vecka. Jag skall lägga omslag i morgon och hjälper inte det så har jag ju kliniktiden så får vi se.


Förra veckans hoppträning filmades och igår red jag en kompis häst på träningen i stället.

Ett litet fux sto, också fullblod så klart.
Hon var mycket annorlunda mot Hisan, och då inte bara för att hon var mindre. Framför allt hade hon en superskön attityd till hinder. Man kände sig mycket trygg på henne. Sedan var det mycket som inte stämde. Jag tyckte att det var svårt med avstånden på en annan häst. Men jag vet också att jag är mycket bortskämd med Hisan här. Han sköter ju det mesta sådant själv.

Sedan hoppar ju olika hästar olika, jag har inte den rutinen utan det tar mig ett bra tag att komma underfund med andra hästar.

Det är i vart fall mycket lärorikt att inte bara rida sin egen. Jag är jätteglad att jag fick låna henne.

Här kommer filmen, den är inte i helt kronologisk ordning men ändå.


Kommentarer
Postat av: Rebecca Joli

Haha ja nu ärdet jävligt svårt att tänka sig mig utan hästar, jag kan inte ens föreställa mig hur mitt liv skulle sett ut då :D Men på den tiden så tränade jag judo 7h i veckan och tävlade med min hund oxå, de sakerna har ju liksom bortprioriterats efter hand som hästarna tagit över :D Men det är bara väääldigt positivt! :D Får vi höra din och Hisans historia??

2011-11-30 @ 21:40:42
URL: http://jolisporthorses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0