Måndagsträning

I måndags ringde jag Mattias för att boka en träning under veckan. Han hade tid för mig och Hisan redan på kvällen så vi kastade oss iväg på träning.

Hisan var fin men möjligen lite matt efter helgen.

Vi frågick den ordningen vi brukade rida och började direkt med galoppen. Jag hade som tur var med en vän som filmade. Det är så sjukt nyttigt att se sig själv.

Hisan sitter över mig något grymt åt höger i vänster varv. Jag tycker att det känns som om jag sitter rakt men så är det inte. Jag blir plågsamt uppmärksammad på det på filmen. Detta får jag alltså jobba på det som bara den.
I höger varv släpper han just nu inte ner mig helt i sadeln och skjuter ut bogen. När jag får in bogen blir han rundare men också sur som ättika. Det gäller att passa bogen med andra ord.

Att börja med galoppen gjorde att han inte ålade lika mycket i traven. Men å andra sidan var han mattare. Övergångarna måste vi jobba vidare på. Jag är inte nöjd. Han blir dock lättare att hålla ihop en bit in i passet men när man ser hur det ser ut är det långt kvar.

I galoppfattningarna i början stod han emot något så in i bomben. Det ligger alltså också högt upp på listan att jobba på. Han skall ju fatta direkt för hjälpen, det är ju dit jag strävar i vart fall.

Här komme hela filmen från passet. Den är 23 minuter lång.


Kommentarer
Postat av: Rebecca Joli

Haha tack! Jag är faktsikt nöjd, även om jag vet att vi har jäkligt mycket att jobba på, men ibland ska man våga vara lite galen :D haha! En bättre sadel önskas dock!! Sitetr inte alls bra i den här. Var bättre innan jag provade Carolines, då visste jag inte vad jag gick miste om :D

2011-11-14 @ 15:43:35
URL: http://jolisporthorses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0