Höstrusk

Idag har det varit en sådan där riktig höstruskdag. Det regnar smått smått, sådant där regn som man blir döblöt av. Och så blåser det så det står som kaskader. Blä.

Lilla sköter sig bättre för varje dag. Idag pep hon en massa men hon reste sig bara en gång och sprang inte förbi mig någon gång... bara en sådan sak.

Jag hade sedan på känn idag att Hisan skulle vara pigg. Jag hade tänkt mig dressyr men i och med magkänslan tog jag hoppsadeln ändå. Jag tur var väl det. För i mörkret på väg till ridhuset var tydligen mockningsvagnarna som stod på samma plats som vanligt jättefarliga och Hisan gick in i tilt-mode. Det var hårt underlag och jag var mycket osugen på en ofrivillig avstittning så jag hoppade av. Jag gör i princip aldrig det annars men idag var det läge. Jag fick släpa, locka och pocka på Hisan för att få honom att gå förbi även med mig på marken.

Väl i ridhuset var det jobb som gällde. Det blev ett bra pass med mycket galopp. Hisan blev trots gårdagens klippning helt genomsvettig men han behövde ett rejält pass.

Mot slutet var han så där mjuk och fin som jag önskar att han alltid var. Men nu är jag helt slut i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0