Tisdag

Igår fick Hisan vila igen. Det var han värd efter helgens tävlingar.

Idag däremot fick det blir ridning trots det läskiga regnandet. Hisan har haft vår/hösttäcket på sig i någon vecka nu men Lilla var utan. Hon fick i stället bekanta sig med fleecetäcket när hon kom in. Jag är inte helt nöjd med hur Bucastäcket sitter på henne. Jag är rädd att hon skall få rejält bogskav av det och det är ju inget kul.

I glasridhuset stod det lite hinder framme. Super eftersom det inte blev någon hoppträning denna veckan heller. Det låg bommar staplade tre och tre på marken på två ställen lagom långt i från varandra för att lägga en serpentin över dem. Så så snart vi hade värmt upp var det det som gällde.

Det fanns också ett litet sockerbitshinder som vi hoppade över först på större volt i båda varven och sedan på en lite mindre åttvolt. Hisan bjöd massor och tog snabt tag i övningen och tog lite egna initiativ. Inte helt bra, han skall ju lyssna på mig.
Han blev väldigt taggad och bjöd fint. Därför slutade vi också där för att ha enbart possitiva upplevelser med oss tillbaka till stallet.

I morgon skall Lilla på återbesök till veterinären.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0