En dryg vecka

Det var ju ett tag sedan jag uppdaterade här. Det betyder inte att hästarna har stått utan bara att jag inte har prioriterat bloggen utan gjort annat.

I torsdags förra veckan hade vi hoppträning. Vi var i ett litet ridhus i Löberöd. Förutom att det var litet redan från början så användes en del till att förvara halm i så det blev än mindre. Det var i och för sig nyttigt för oss att rida på en så liten och Hisan hoppade fint.
Dock har jag svårt att få fram honom när vi inte kan gasa någonstanns utan att det genast kommer en sväng.
För övrigt är litet ridhus bättre än inget alls.

På fredagen blev det mattevila och förra helgen red jag först ut med i Vombskogen med Donna och ägarinna och på söndagen blev det egen uteritt runt Flyinge.

I veckan har jag hunnit med att gå på uppstartsmöte för dressyrringen fälttävlan. Trimmat i ridhuset, haft hästledigt och ridit en p&j på 1.10. Jag var så förbaskat trött under ritten att jag missade hjälpgivningen flera gånger. Typiskt mig men det är bara att göra om och göra bättre. Vi fick flera fina språng och hindrehöjden kändes bra.

Idag blir det lilte mer trimmande och i morgon är det tänkt att jag skall starta i årets sista hopptävling på Torns RF. Vi skall starta 1.15 och då är vi ju i princip nästan tillbaka där vi startade i början av året.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0