Trimmat

Idag kom hösten med besked. Det har blåst och regnat hela dagen. Täcke åkte på Hisan. Lilla kommer ju att stå inne till lördag och hur hon skall ha det med eventuella täcken får jag fundera lite på.

Jag var totalt orkeslös när jag kom hem från jobbet men då jag fick hjälp med fodringen idag hann jag äta innan och fylla på energin.

Så efter lite pyssel blev det lite ridning av Hisan. Förresten sitter senaste varianten av bandaget tredje dagen nu så lite snits har jag fått på det.

Det blev sen ridning med det är svårt att komma till i ridhuset annars och i detta rusket och i mörkret är det inget alternativ att rida ute.

Hisan var först lite loj sedan blev han lite motig för att sedan lossna jättefint. Jag orkade med att rida i ca en timme och det behövdes.

Jag hittade inte på något revolutionerande under passet utan red lite som på Mattiasträningen sist. Jag passade på att använda spegarna som i och för sig inte sitter helt optimalt enligt mig i skolridhuset men de är användbara.

Jag har tänkt mig att starta i en LA:3 nästa lördag på LCR:s klubbtävling så det gäller att vi är lösgjorda som bara den tills dess och eventuellt kan hålla en stadig form och dessutom tillsätta lite energi tills dess. Vi kan ju i vart fall försöka. Nästa söndag skall vi göra sådant som vi är bra på, nämligen hoppa... fast det är stilhoppning... det är vi lite sämre på. Jag och bedömningssporter är bara delvis kompatibelt.

Jag var helnöjd med hur passet slutade. Så nu skall vi bara trimma in oss lite till så skall det nog gå bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0