Persedelvård

Jag har verkligen inte haft ork att putsa och smörja som jag borde över sommaren. Det är tyvärr det som jag drar inte på först när orken tryter.
Så nu blev det till att ha storrengöring, och jag har antagligen sagt det förut men vad grejer jag har. Undrar om det inte vore dax för en utrensning. Kan jag verkligen behöva allt? Saken är den att jag har behållt en massa saker för att se om Lilla kommer att kunna ha dem och det vet jag ju inte än.
Men fem sadlar till två hästar är ju en del oavsett.

Båda hästarna fick nöja sig med rykt idag. Jag hade morgonfodring och eftersom körtävlingarna skulle dra igång pallade jag helt enkelt inte att försöka rida och inte vara ivägen.
Det kommer i och för sig vara en svår vecka på Flyinge denna som kommer med tävlingar och arrangemang men så är det ju ibland.

I stället åkte jag in till Jägersro och tog en tur på Sir Remington. Det var jättelänge sedan sist.

Sir var först lite tveksam till att han skulle jobba på mitt sätt igen, men det var bara för en millisekund. Sedan tog han i och han har definitivt blivit mycket starkare sedan sist.
Jag red öppnor, slutor, öppna och stäng. Vi gjorde tempoväxlingar både i skritt och trav. Han var mjuk och liksidig, så har det inte alltid varit så det var kul att känna att han var så fin trots att han inte har blivit riden på så länge.
Nu blir det start för hans del på Åby på torsdag. Jag skall hålla koll via datorn och hålla tummarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0