Det blåser upp till storm

Igår kväll tog vinden i framåt kvällen. Jag hade först tänkt att jag skulle kunna ta en sen uteritt med Hisan men det kändes inte riktigt som en bra idé med tanke på att vinden flyttar snön och att det eventuellt skulle bli probelmatsikt att komma hem.

I stället fick det enbart bli fredagsmys med hästarna i stallet.
 
På söndag skall jag åka in med båda till Jägersro för att få dem skodda. Så jag åkte en kortis förbi MyOne i Malmö på vägen hem från jobbet för att köpa skor till Hisan.
Jag brukar ju inte köpa skor till honom själv så jag har inte så stor koll på hans storlekar i skor. Till LIlla har jag ju koll eftersom jag köper till henne hela tiden. Det är ytterst sällan hovslagare håller med travskor. Mest för att det finns helt galet många sorter och alla tränare har olika idéer om vad just deras häst skall ha på fötterna. Det hade varit omöjligt att hålla koll på det.
 
Som liten kurriosa har båda hästarna samma storlekar i skor... men ridhästskor och travskor numreras helt olika så de är givetvis inte lika stora även om båda har 1:or fram och 2:or bak.
 
 
Idag har jag redan varit ute en sväng. Jag hade morgonfodringen och fick krypa fram på en myckte snöig E22:a men enbart ett körfält öppet.

Det var fortfarande mörkt ute då och det snöade men var plusgrader. Nu regnar det och det blir underkylt när det landar på snön så jag undrar verkligen hur jag skall komma ut i eftermiddag.

Lilla får i vart fall vila tills jag har fått på henne skor som går att brodda och det går att komma fram ute med vagn. Jag undrar hur lång tid det kommer att ta innan det går.
Hisan skall ridas idag. Jag hade velat rida ute men det får nog bli ridhuset ändå.

Återkommer med rapport om det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0