Juldag

Gårdagens inlägg måste ha varit ett av de sämsta som jag skrivit. Men jag var inte alls överens med tangentbordet på min iPad igår.
 
Detta skriver jag på datorn så förhoppningsvis skall det bli hyfsat... eller något.
 
Idag hann jag ut med Lilla precis innan skymningen. Jag hade nämligen en slapp morgon och förmiddag hemma i sann juldagsanda.
Lilla var superpigg och fin. Underlaget har tinat så pass nu att det går att trava lite lugnt. Så det gjorde vi mellan vattenpölarna.
 
Hisan däremot hade hittat på att han skulle ha ett sår strax under framknäet och hade svullnat rejält i hela benet. Han var inte halt när jag sprang med honom på stallplan så jag tror inte att det är så farligt utan bara ett sår. Men han var störd av det och stod och avlastade benet i stallgången.
Så tvätt av sår fick det bli för hans del i kväll, och lite mys och rykt så klart. Men jag hade laddat för ett trimpass i ridhuset och i morgon skulle vi till Revinge och rida. Nu får Lilla följa med dit i stället. Det kan blir spännade för henne att komma  ut och göra sådant som Hisan brukar göra.
Givetvis skall hon inte gå under sadel utan vagnen får följa med dit. Det skall vara fler ekipage med vagn så vi blir inte ensamma.
Troligtvis är det de två nordisarna som var med på hubertusritten. :)

Hoppas nu att Hisans ben ser bättre ut redan i morgon så kan han få skritta en runda då i stället för idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0