Vattenpölar

Det märktes skillnad på hur länge det var ljust bara på den här veckan och förra. Förra skymde det medan jag var ute med Lilla och idag hann jag väl hem innan.

Vi körde ner om gamla fälttävlansbanan men vände innan vi kom upp till parkeringen då det var fullt med liv där i och med att det är bruksprov på G.

Lilla var riktigt piggelin idag och efter att ha tvekat lite på att springa ner i första stora vattenpölen attackerade hon resten i en sådan fart att jag blev helt blöt av allt stänk där bak i vagnen.
Jag fick proa lite på henne också för det gick undan kan ni tro. :D

Kul att hon kan tycka att det är så kul att springa. Det bådar gott men det får ske med viss måtta.

Hisan fick gå i ridhuset för tyvärr hade det hunnit mörkna rejält när det var hans tur.

En vän från FB var nere och tittade på bruksprovet så hon följde med till ridhuset en runda.

Hon gav mig lite tips och hjälp med ridningen. Attans vilka långa tyglar jag rider med... och det trot att jag kortar dem... mysko. ;)

Jag är helt lost med var jag har axlarna för övrigt och skickar en massa konstiga signaler till Hisan om vart vi skall. Inte konstigt att det ganska ofta blir tokigt. Tord brukar ju också vara på mig när jag rider på volt om att jag är helt fel med axlarna. Jag måste verkligen ta i tu med det.

Efter ritten i söndags har jag haft ont på utsidan av skenbenet på ett märkligt sett. Jag undrar vad det var som jag lyckades med då. Det går väl över får vi hoppas men jag har känt av det ganska många dagar nu.

I går blev Hisan riden förresten även om jag var "ledig".

I morgon blir det veckans höjdpunkt... hoppning. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0