Iskallt

Nu har kylan slagit till på riktigt. Is överallt. Helgens snöblask har frusit. Blä!

Lilla hade lyckats med att tappa bort sin grimma i hagen idag. Hur i hela friden har hon lyckats? Hagen är ju inte stor alls men den var väck.

Jag trodde att Hisan skulle vara på tårna då han stått mer still i hagen på grund av underlaget men han var bara lite taggad till en början. Sedan riktade han energin rätt och kom snabbt till riktigt härligt jobb. Han är så fin just nu, galet fin.

Det var många andra i ridhuset samtidigt idag och några byggde små hinder med sockerbitar. Jag kunde inte motstå att ploppa över en liten blå planka som de andra hästarna tittade massor på. Hisan kom i jämn galopp mot och fortsatte likadant efteråt. Det blev en bra belöning att få ta ett skutt på slutet.

Det skall fortsätta att vara minus hela veckan. Jag funderar på hur jag skall kunna hitta på något vettigt med Lilla. Att gå ut och gå med henne är förenat med fara för att jag skall dra dit på någon isfläck. Som handhäst blir det bara skritt med risk för att hästarna kommer att halka. Jag klurar på om inte täkta banan kan vara användbar. Men kan jag köra där eller skall jag ta med henne som handhäst...? Jag får klura lite på det helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0