Långhelg

Jag har varit delvis deckad under helgen. I torsdags var det helt katastof. Efter stallet var jag helt väck.

I fredags uppbådade jag krafter för att ge mig ut i Vombskogen med två vänner. Det var soligt väder, något som vi här nere i Skåne verkligen har suktat efter länge nu.

Hisan var lagom pigg trots ganska mycket vila. Eller kanske lite laddad. Det blev i vart fall en hel del brall då han fick gå sida vid sida med Skuttelin för att inte balla ur.

Turen blev lång och det var härligt att vara ute. Underlaget var perfekt även om det var en hel del vattenpölar längs vägen.

Igår red jag en sväng i ridhuset. Dagen efter en rejäl uteritt med mycket galopp brukar Hisan vara mjuk och fin. Så var han även denna gången.
Nu kunde jag be honom om att ta i lite extra och bli lite snabbare i steget. Han kändes hur fin som hellst, jag skulle ha fått mig filmad. Det hade varit kul att se.
Det bådar i vart fall gott för att kunna klara av mina mål för 2012.

Idag följde Emmy med mig ut och Hisan och Lilla fick gå en lite tur med mycket skritt på de torrare delarna av Flyinge. Det är helt sjukt mycket vatten i ån nu och nästan alla marker är översvämmade.

Jag måste sko Lilla runt om. Hon sliter allt för mycket och nu när hon fick skor fram blev det för stor skillnad. Tills dess får hon ta det lugnt med bus i hagen och minimera springet där. Hisan busar massor med henne nämligen. Bus har jag normalt sett ingen emot så så snart hon fått på skor bak kan de busa bäst de vill.

I morgon är det vanlig vardag igen med stallgöra i mörker...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0