Snöoväder

Det har snöat massor idag. Det är dessutom plusgrader så det är riktigt otrevligt och blir bara blött. Dessutom får hästarna klampar under hovarna. Jag avskyr sådant här väder.

Mina hästar har inte snösulor i år. Det har inte varit lönt. Nu skodde jag ju dessutom i måndags, utan, så det är lite dålig timing. Men troligtvis är det borta i morgon. Det regnar nu och är fortfarande plusgrader. Däremot skall det vara kallt hela nästa vecka... vilket är mindre bra.

När jag kom till stallet var stallägarens medryttare på väg ut. Hon hade inget emot att jag hängde på med Lilla i vagn. Det var super att få sällskap.
Lilla tyckte att det var spännade med nytt sällskap dessutom. Hon var lite på innan jag fick fast vagnen helt men så var inte heller sällskapet van vid det där med vagnar och spänna för små svarta tvååringar. ;)

Vi kom iväg väl och Lilla uppförde sig lika fint som vanligt. Hon var pigg och framåt och tyckte att det var kul. Öronen framåt hela tiden.

Det var mycket folk på Flyinge idag och när vi var på väg tillbaka över stora parkeringen var det många som kommenterade hur söt Lilla var. Det värmde i hjärtat kan jag säga. <3

Därefter red jag ett pass i glasridhuset på Hisan.

De märktes på honom att han har stått stilla en massa i hagen idag. Troligtvis på grund av snöklamparna. Det är smart av honom tycker jag men jag fick stå ut med en massa bakutsparkar och en något överladdad Hisan.

Det blev mycket galopp idag för att göra av med energin.

Så snart energinivån var mer normal kunde Hisan slappna av och jobbade helt underbart bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0