Summerar 2011 och mål för 2012

Jag brukar alltid summera året som gått.

Förra året bjöd på en massa spännande. Vi har kommit långt jag och Hisan.

Vi har tillsammans placerat oss på flera tävlingar och till och med vunnit vår första 1.10. Vi debuteade dessutom i fälttävlan. Något jag aldrig trodde att jag skulle våga.

Min sits har förbättrats under året. Det ser man även i min lilla kavalkad som jag kommer att bjuda på här i inlägget. Vi har massa kvar, men även om målet är högre ställt måste man glädjas åt de små framgångarna som kommer på vägen.

I dressyren känns det som om det har lossnat massor bara nu här i december. Bjudningen är på gång och formen är stabilare än tidigare. Jag är så nöjd med Hisan.

Men året har inte bara varit uppåt. Jag har trillat av rejält ett par gånger och jag har behövt jobba en massa med mitt självförtroende på nytt för att komma tillbaka. Nu på slutet hade jag hittat tillbaka till en stabil magkänsla när jag hoppade och då kom de efterlängtade placeringarna.

Hisan har ju varit på topp 2011 frånsett sparken i hagen och den där förargliga hovgrejen han hade nu i december.

Lilla har gått från klarhet till klarhet. Hennes ben är inte helt läkt än och det skulle ju kunna dröja. Men inkörningen gick ju super och hon är så underbar att ha med att göra. Följer med på allt och är superpossitiv.
Jag ser fram emot att träna på i vår.

Mina mål för 2012

Lilla skall gå premie. I fall det blir i vår eller i höst är för tidigt att säga. Men prema skall hon. Lite beroende på hur hon verkar kommer planen att kunna ändras.
Mitt drömscenario ser ut så här:
Uppträning och premie i början av juni. Sommarlov för Lilla och sedan kval till hösten. Tvåårslopp är inget jag siktar på.

Hisan och jag skall starta LA med minst 60%. Och vi skall bli stabila på 1.20. Kanske blir det någon mer start i fälttävlan men fokus kommer att ligga på hoppningen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0