Dessa djur

Jag blev väckt i morse av ett nytt samtal om att Lilla var på rymmen idag. Själv den här gången och Hisan var utom sig.
 
Jag blir galen. Jag har inte gjort något med henne på två dagar och då hittar hon på grejer. Andra normala hästar går ju liksom kvar i hagen där man lämnar dem men inte Lilla... hon kryper ut. Vad skall man göra?

Motion blev det för henne idag så att hon skulle bli lite stimulerad. Lilla rundan två varv. Det bästa med rundan är att det är en lång sugande uppförsbacke i den. Kanon helt enkelt. Hon fick jogga upp för den idag.
 
Väl tillbaka i stallet var det ridning av Hisan som gällde. Lilla fick gå i hagen bredvid. Nu hör det till att hon är brunstig till tusen och stod och gnabbades med hästen i hagen bredvid. Hux flux hörde jag ett brak och då hade de gnabbats lite för väl. Lilla hade troligtvis sparkat mot den andra och sparkat ner staketet. Wtf?
Jag såg från ridbanan hur hon var röd på ena bakbenet och tänkte. Jäklar ett jättesår. Så in med Hisan och in med Lilla. Det visade sig att det var färg från staketet som är målat med falurödfärg. Pust.

Hisan och jag övade lite på dressyrprogrammet till fälttälvan som jag skall rida till helgen. Men vi blev ju lite avbrutna och så var Hisan mest intresserad av att skygga för hindren i hörnet än att bruka allvar... bushäst.
 
Den mest välartade av de två - i vart fall för tillfället. Foto: Hanna Sjöberg

Kommentarer
Postat av: Celie

Sv: Jadå, men sambon har varit bortrest med datorn som kan läsa in filmen. Min egen är för gammal.. :p

2012-07-17 @ 19:55:33
URL: http://celiegunnarsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0