Och sjunde dagen är vilodagen...

Eller hur? NOT!
Det är på söndagen allt som inte har hunnits med tidigare skall hinnas med!
 
I morse träffade jag Kristina i Vomb för att vi skulle rida en runda ihop. Dagen bjöd på riktigt fint uterittsväder med sol som strålade ner mellan träden.
Det hade regnat i natt så gräsvägarna till och med lät blöta när vi red där men fästet var ändå bra för hästarna. Slingan däremot var åt det tyngre hållet så vi tog det lugnt.
Hisan älskar ju Vomb, tyvärr var det rätt länge sedan vi var där sist. Vi får skärpa oss på det planet och åka dit lite oftare.
 
Därefter bar det av in till Jägers för lite ridning på Svarta Hingsten. Jag passade även på att byta storlek på knäkapporna som jag håller på att prova ut till Lilla. Jag är fortfarande inte säker på att jag har hittat rätt. Så här se de ut i alla fall:
 
 
Knäkappor är bra mycket svårare än ridhästskydd. De här skall sitta väl. Ridskydd köper man för att de är snygga i förstahand...
 
Jag investerade även i en ny klippmaskin idag. Jag gillar de små även om de inte riktigt är till för att klippa en hel häst. Nu har ju båda mina fin och kort päls så små maskiner brukar räcka.
En sådan här blev det fast i lila:
 
Bilden har jag snott från ryttare.com. (fast maskinen är 400kr billigare i travshoppen, om någon blir sugen på att köpa).
 
Efter Jägers blev det en kort tur i vagn med Lilla. Hon har redan hajjat hur jag vill att hon skall jobba framöver i jogg i lång och låg form. Hon är så smart den där lilla söthästen.
Igår körde jag visst punktering på vagen igen så idag var det lite snett med bara luft i ena. Cyckelstället jag lämnar in på var inte öppet idag eftersom det är söndag så det är bara att gilla läget. Det är ju bara lördag och söndag som jag kan köra ordentligt i dagsljus så det blir tokigt att hoppa över.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0