Shopping?

Jag undrar om det är något fel på mig. Jag var ju på Sharpman i helgen och köpte nada. Igår gick jag igenom Börjes hela sida och blev inte sugen på att köpa något alls förutom sitsen då men det var ju ett måste.

Jag brukar alltid vara sugen på en massa hästsaker och håller mig tillbaka allt som oftast. Jag brukar även sitta och kolla på Tradera i fall det går att göra några fynd där.
 
Men det är väl inte så mycket jag behöver just nu helt enkelt.
 
Det är två bett jag funderar på i fall jag behöver.

Hisan skulle kunna få ett nytt Novabett. Det gamla gick ju sönder men han har ett extra som jag använder till honom nu. Det är lite slitet men inte som det jag slängde.
 
 
Bilden är snodd från ryttare.com
 
Jag har ju också tjatat länge om ett Baucherbett och jag är fortfarande bra sugen på att prova det. Nu är bara frågan hur kul jag tycker att det är att prova och i fall det är värt typ 800kr. Julklapp till Hisan kanske?
En liten grej som jag funderar på är storleken bara. Hisan har 11,5 i bett vanligtvis. Stübbens baucherbett som är det jag funderar på görs inte ens i den storleken utan finns från storlek 12,5. Kommer det verkligen att fungera?
 
Den här bilden har jag snott från sharpman.se
 
Nu är det dax att ge mig av med katten.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0