Brittsommar

19 grader och sol! Helt underbart om ni frågar mig. Jag vill ha mer sommar i oktober! Ge mig!

Hisan som redan hade satt sin vinterpäls i förebyggande syfte blev lite väl varm av en helt vanlig uteritt än vanligt. Jag fick till och med spola honom med slangen efteråt, så svättig blev han. Han blev dock inte anfådd så det var enbart överflöd av kläder som var orsaken. Överkurs.

I morse var jag inne på Jägers med Lilla. Hon gick ett jobb själv på banan och joggade i samma fart som hon kvalade helt utan att jag drev henne, snarare höll jag i henne lite.
 
Nu kommer jag få ett avbräck i träningarna där inne. Mest för att det är V75 nästa helg men jag tror att det är bra. Jag skall koncentrera mig på mängdträningen i stället. Om vädret blir fint nästa helg, uppehåll räcker, så åker vi nog till Vomb och travar någon mil eller så. Det hade varit bra för Lilla med lite omväxling faktiskt plus att det kommer att stärka henne. Frågan är bara hur länge jag skall hålla mig från rundbaneträningen? En vecka, två veckor eller mer.... det är lite att fundera på. Nu när vi går mot mörkare tider är det svårt för mig att träna ordentligt utan belysning på vardagskvällar. Nomalt sett är det elljusträning på Jägers på onsdagskvällar under vinterhalvåret så det kan komma att bli banträning två dagar i veckan rätt snart. Kanske bör jag mängdträna fram till dess? Många frågor och få svar, jag får fundera lite på det helt enkelt.
 
Jag har också ridit Sir Remington i 40 minuter. Det känns i min rygg kan jag säga. Jag är helt enkelt för ovan vid så mycket ridning. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0