Massage

Idag har båda hästarna blivit väl genomknådade.
 
Hisan satt lite fast i vänster sida. Jag har känt att han har varit lite svårare att ställa igenom åt det hållet än vanligt på sistonne men inte gjort så stor sak av det eftersom jag ändå hade bokat in massören.
Han lossade honom i halsen/nacken, manken och ländryggen/korset.
 
Hisan njöt hela behandlingen igenom.
 
Sedan var det Lillas ut att bli genomgången.

Massören hittade en massa snedheter på henne och förhoppningsvis kommer vi med lite tid och ett par bahandlingar till att komma tillrätta med att hon slår sig på insidan av carpus på höger. Knäkapporna skall hon ha ovsett men jag tror det hör ihop.
Förutom snedheten i ryggen har hon låsningar i halsen. Hon har satt ganska mycket underhals och troligtvis har käken med den att göra.
För att råda bot på detta redan nu skall hon först och främst få ta det lugnt i ett par veckor. Vi skall vila aktivt och skritta massor och då utan käk för att få en sökning framåt nedåt i henne. Sedan skall vi även stretcha lite med godis efter arbetspass.
Massören är redan inbokad igen och först efter den behandlingen skall vi igång med snabbjobb igen.
 

Det kan bli ganska bra för jag har ju ändå tänkt ta det lugnt och nu har jag än mer anledning till det.
 
Igår joggade jag och Lilla årundan.
Hon var hur duktig som helst och förståndig. Vi träffade på lastbilar och trånga möten under skottlossning från jägare på andra sidan ån. Inte ett ögonlock eller öra rörde hon.
 
Hisan och jag var i ridhuset och jobbade. Först var Hisan motig men han lossnade bra till slut. Jag tyckte att jag fick till en riktigt luftig trav på honom dessutom. Galoppen var lite sådär men blev undan för undan bättre.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0