Häst för fulla muggar

Började dagen med morgonfodring i stallet.
 
Sedan gjorde jag ett misslyckat försök att få lamporna att fungera som de skall på släpet, det får lämnas in på verkstad helt enkelt. Om någon har något tips på en bra verkstad som kan fixa sådant så tas det tacksamt emot.
 
Sedan blev det en skrittrunda med Lilla. Vi blev uppvaktade hela vägen av en unghingst som flöljde oss hela turen trots att vi gjorde en avstickare.
 
Storstilad uppvaktning
 
Därefter blev det en snabb tur på Hisan längs ån. Vi galopperade så mycket vi kunde. Hisan var dock lite spänd för dagen men gick fram skapligt.
 
Efter att ha varit och besiktigat bil och släp åkte jag till Jägersro.
 
Lyckades med att rida Yoyo före jätteskuren som kom och Sir Remington efteråt. Bra tajmat med andra ord. En fikapaus i mitten löste problematiken.
 
Jag har väldiga funderingar på hur jag skall lägga upp kommande starter med Lilla. Det finns en poäng i att starta i höst och det finns en poäng med att vänta till efter nyår. Problemet är att jag inte vet riktigt vad jag tror blir bäst.
Det som är säkert är i vart fall att jag skall vänta till efter måndag då veterinären kommer tills jag bestämmer mig för hur jag skall satsa och lägga upp det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0