Regn och rusk

Det regnade inget under dagen men lagom till kvällen och när jag skullet till stallet så började det. Jag hatar när det är så. Typiskt höst dessutom...
 
Det är inte så kallt än men mörker och regn är illa nog.
 
Lilla fick vila idag också. Jag funderar på att skritta henne en kort runda i morgon men har inte bestämt mig helt än. Tandkoll är bokad till på måndag och massören på onsdag.
 
Jag har funderat en hel del på hur jag skall lägga upp hennes träning inför kommande kval och starter. Jag har bestämt mig för att jag vill att hon skall lära sig att gå i grupp helt först. Jag får ragga en massa träningssällskap framöver. Och så vill jag att hon ökar tiderna lite i taget framöver. Att gå ut i kval är inte jättelönt innan hon kan göra tider under 20 tror jag. Hon kvalar på 28 och det gör hon lugnt men i alla löp för tvååringar går det superfort. De vinner på typ 15 så det känns inte jättelönt. Jag vill inte heller pressa henne för hårt. Jag är övertygad över att hon kommer att göra de tiderna men kanske inte just precis nu.
 
Hisan fick bli riden i ridhuset. Det är Breeders nästa vecka så det byggs en massa hela tiden. Flaggor i ridhuset, podier och annat att titta på fanns där också. Det är dock nyttigt med miljöträning ibland.
 
Hisan kändes sådär idag. Det var mycket att titta på och trots att han var lugn hade han inte fokus på mig alls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0