Pay&Jump

Nu är det massor av dagar sedan jag bloggade sist. 
 
Jag har varit iväg i London och det har varit fullt ös hela tiden och dessutom har jag inte alltid haft uppkoppling till internet tillgänglig. 
 
 
Jag skall försöka blogga ikapp men det kommer nog ta ett litet tag. ;)
 
I onsdags hoppade jag pay&jump med Hisan på Flyinge. Det är ju hemmaplan och när man är hemma är det alltid de minsta sakerna som i Hisans värld är de avgörande. Den här gången var det träning inför utesäsongen som gällde men i och med att våren låter vänta på sig hölls hoppningen i glasridhuset. Där rider vi ju mest så att det helt plötsligt är hinder där är ju konstigt bara det. Framhoppningen var i stora ridhuset och där brukar ju banan vara. Überkonstigt i Hisans tycke. 
 
Därför var Hisan fin på framridningen men spände sig galet mycket inne på banan. Så till den milda grad att han var tvungen att stanna på 75% utan alla hinder minst en gång. Han var inte styrbar och inte gick det att sitta på honom heller när han var som en fiolsträng. Runda nummer två fungerade utan stopp men med flera rivningar. Jag höll kvar honom lite i handen tror jag. Det kan lätt bli så när han spänner sig nämligen. 
 
Nu är vi dessutom anmälda till tävling nästa helg. Vojne, vojne... hur skall det gå. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0