Heldag

Nu när Sven har släppt taget har det varit hög tid att ta hand om allt som har skjutits upp i väntan på bättre väderförhållanden. 
Hisan har ju vilat lite för många dagar men det verkar inte ha bekommit honom allt för mycket, han var mycket mer samlad idag än jag någonsin vågat hoppas på. Inga brallar eller annat bus som har kunna vara hand signum. 
 
Först fick han hoppa lite med Lisa och sedan efteråt kom det bästa. 
 
 
 
Jag hoppade upp en kort stund och kände lite på honom i alla gångarter. Han kändes fin men mycket laddad. 
 
Att bara hålla i tygeln på en lugn häst är inget problem. Det innebär ingen belastning på handen. Det jag är orolig för är om han fyrar av något bus och jag får ta emot mig på något sätt. Det tror jag inte att den håller för än, och det är två veckors läkning kvar så det känns lite dumt att äventyra det redan. 
 
Jag tror att jag skall försöka rida ett pass i nästa vecka. Men resten kommer mitt underbara team av tjejer som har hjälpt mig nu att få sköta. 
För jag hoppas att det har framgått att jag har världens bästa team som hjälper mig nu. Jag är så glad för det. <3
 
Efteråt gick jag och Lilla en promenix runt fältet. Hon provade sitt nya bett men mest var det bara för att göra något tillsammans. Jag vill inte rida henne än utan vill sätta igång henne jättelugnt. Så vi börjar så här. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0