Mina förhoppningar inför 2014

Inte mycket blev som jag tänkt mig under 2013. Målen är inte nådda och det har varit mycket skador och bakslag framför allt under andra halvan av året.

Inte bara på hästarna, jag har ju varit skadad själv.


2014 kommer förhoppningsvis vara ett mer positivt år på alla sätt. Om jag skall sätta upp några höga mål för året som kommer vet jag inte.


Min högsta önskan är ju att vi alla skall få vara friska i vart fall och kunna syssla med det som är roligt, inte bara rehab.


För Hisans del hoppas jag att vi kan komma tillbaka på tävlingsbanan hyfsat snart. Exakt vilken nivå vi kommer att vara på vet jag inte än men förhoppningen är ju att komma tillbaka till att minst hoppa 1.20. Skulle det vara så att vi får hålla oss på 1m så är det också helt okej.
Givetvis skulle jag vilja starta fälttävlan med honom igen också men Hisan får sätta ribban så får vi se hur det blir.


För Lillas del hoppas jag att hon kan komma tillbaka till tävlingsbanan igen. Det största abret är nog tiden för hennes del. Vi kommer troligtvis vara på gång lagom till våren och då kommer alla kanoner som vi inte vill möta ut på banan igen. Så vi får helt enkelt se hur det kommer att bli med starter för hennes del.
Jag vill gärna börja med ren dressyrkörning med henne också. Vi får se när tid till det kommer.


2013 har ju så klart inte bara varit dystert och tråkigt. Det finns flera ljusglimtar och många härliga stunder. Framför allt har året varit mycket lärorikt för mig på alla sätt och vis. Jag har tagit mig en funderare över mycket och omvärderat mitt sätt att se på hästen och träning på flera plan.

 

Ett mål som jag absolut tänker nå är att komma i bättre form själv. 

Jag behöver bättre flås och tappa en hel del vikt. 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0