Pharmalight

Har ni testat det?
 
Jag har fått låna en sådan maskin. Jag har provat BioLight och laser tidigare men den här är mycket smidigare. Det är en liten maskin som man lätt kan hålla i handen och den skall hjälpa läkning. 
 
Jag skall i vart fall köra den på Lillas ben ett par dagar nu. 
 
Tur att jag hade uppgörelsen med henne i torsdags för jag behövde bara brottas lite lite med henne innan hon också tyckte att maskinen var en bra idé. 
 
Återkoppling om hur det går kommer sedan. 
 
Hisan och jag hade en stor dispyt då det var körtävling i glasridhuset vilket innebar att det var tokfarligt överallt. Jag fick hoppa av eftersom jag satt lite halvlöst i dressyrsadeln på honom. Det betydde inte att han snällt följde med mig utan jag fick minsann lirka massor för att leda honom runt alla faror. Läs vagnar, lastbilar, släp och människor med kameror. 
 
Väl inne ir ridhuset slappnade han av och jag kunde rida ordentligt. 
Fokus låg på att böja i bålen på volt och gå fram. Jag lade till och med upp stigbyglarna idag för att jobba med sitsen. Det känns i benen nu kan jag säga. 
Jag funderar på om inte mina höftböjare har en stor del i att jag drar upp benen när jag rider dressyr och därför sitter illa. Det kändes som bara den i de musklerna idag nämligen när jag försökte sitta så väl jag kunde. Jag brukar ju inte stretcha i stallet vilket jag väl borde och så rider jag ju mest i korta läder så det vore ju inte omöjligt. 
 
I morgon skall jag och Hisan hoppa terräng inomhus. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0