Klämdag

Härligt med en klämdag så här i maj.
 
I lugn och ro kunde jag och Fredrik först åka och handla blommor till balkongen och lite annat fix och trix som behövdes här hemma. Balkongen börjar kännas i ordning inför sommaren och det växer så det knakar i alla krukor. Dessutom har jag nu skaffat pallar och andra anordningar för att kanin-freda alla ätbara växter där ute. Min kanin är nämligen väldigt sugen på allt där ute och det är inte första gången som mina jordgubbsplantor har fått stryka med tidigt på sässongen. Nu skall det förhoppningsvis kunna bli lite bär på. ;)
 
Lilla fick en vilodag igår och blev enbart fixad med pälsglans och olja på hovarna. Hyfsat onödigt om du frågar henne men fina flickor skall ha nagelack. :)
 
 
Jag målade även i skavanker på vagnen som idag skall lackas. Min förhoppning är att färgen håller lite bättre om lack kommer på plus att det blir snyggare om den blir lite glansigare.
Alla tankar på dekor har jag lagt på hyllan, den får vara helsvart.
 
 
Hisan trimmades på Melonbanan mitt i pågående treårstest. Men dagen till ära var han helt avslappnad trots att det kom en massa hästar både i ryttargången vilket hörs där ute och utanför paddocken.
Faktum är att han var helt galet fin redan från början. Jag tror att det sitter mycket i sadeln. Den sätter mig bättre och ligger bra på Hisan. Vi kan båda slappna av och jag kan därför rida på ett helt annat sätt.
Sedan tror jag också att mina MH skor och tillhörande stigbygelplattor har del i det hela. Jag sitter inte och fixar med stigbyglar som tappas utan de håller sig på plats. Ytterligare en sak som gör att jag slappnar av mer och koncentrerar mig på rätt sak, nämligen att rida.
 
Idag är planen att tömköra Lilla och tagga inför morgondagens p&j med Hisan. Det innebär kravlös uteritt för hans del.
Och så vagnen då...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0