Lördag

Lilla och hennes bästis hade i veckan bestämt sig för att det var en bra idé att dela hage med alla andra. Så på eget bevåg gick de in där.
Förslagna de där två. 
 
Damerna i förgrunden
 
Kände mig lite våghalsig idag när det kom till ridningen och sadlade Hisan med dressyrsadeln. Han har inte haft den alls under konvalescensen då jag känner mig mer trygg i hoppsadeln. Fix idé, men skall det bockas och brallas vill jag gärna kunna stå upp i stiglädren över hästen...
 
 
Vi vi var ensamma i glasridhuset i kväll. Hisan var till en början lugn och avslappnad men taggade till efter en stund. Det renderade i en hel del bussprång framför allt i galoppen. 
Jag tacklade det hela med att rida massvis med övergångar för att han skulle tänka på något. Lite förekom han mig efter ett tag, mindre bra...
 
Formmässigt var han en dröm. Stabil och fin även i övergångarna. Däremot kan jag säga att min dressyrsits måste tränas upp igen. Ha ha. Det känns som om musklerna jobbar lite annorlunda när man har längre läder, eller så är det bara en dålig undanflykt. ;)
 
Jag får ställa lite mer krav på den där bushästen helt enkelt för nu skall vi jobba. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0