Höst feeling

Hisan hade shapat upp sig från igår och skötte sig helt enligt regelboken. Han skyggade i och för sig för några små saker men det är ju vardag. 
 
Det är rimligt att tro att jag hade lite mer fokus på min ridning idag än igår då jag var lite mer utvilad... Troligast var det det som var anledningen till att jag låg raklång i gruset igår. Det är viktigt att rida och inte åka häst. Speciellt när Hisan har vilat en dag. Jag önskar att han var fullt igång nu faktiskt. Inte så här mitt emellan. Han är lättare när han går fullt. Då får han tömma sig på energi med jämna mellanrum och det gör skillnad. Men det är bara två veckor kvar till återbesöket nu så då får vi se hur vi skall fortsätta. 
 
Jag har varit nere hos Lilla också idag. Hon blev ryktad, pussad och kramad. Hon och hennes polare fick gå in tillsammans. Det är knappt lönt att dela på dem, de har blivit så tajta. går den ena in får den andra följa med. De är i och för sig väldigt lätta att ha med att göra när de är så tajta. En häst i varje hand sedan är det bara att gå. De vill ju åt samma håll. 
 
Däremot visade Lilla på bus när vi skulle ut. Hon skulle vänta en stund på gårdsplan. Med en stund menar jag sekunder men se det var inte poppis. Hon sköt iväg bogen och var på väg att lägga iväg bort från mig. Turligt nog fick jag henne på bättre tankar väldigt fort. Sicken bushäst hon är. <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0