Lillejulafton

Dan före dan.
 
Igår fick Hisan nya skor på fötterna. Det blev vanliga ridskor den här gången och lägre trakt. Han har för ögat perfekta vinkar med fina trakter men hans fötter ville inte se ut så. Han har visat efter skoning att han inte är bekväm. Så vi har helt enkelt fått gå tillbaka till hur han skoddes innan. Hans fötter vill se ut så och då är det så. Som en parantes kan jag säga att han har varit lite gallig i kotorna fram. Efter igår var de nästintill borta. Hisan har talat och då får det bli så.
 
Idag red jag först Lilla. Så klart började det regna så in i hoppsan när jag suttit upp. Vi tog skydd i glasridhuset där vi travade ett par långsidor. Vi var ute totalt ca 35 minuter. Långsidorna i glasridhuset är längre än raksträckorna på täckta banan så en viss ökning av belastningen blev det ju idag. Totalt blev det 4 långsidor i varje varv för hennes del.
 
Därefter var det Hisans tur. I och med att båda hästarna vilade igår så trodde jag att han skulle vara pigg men det var ingen fara. 
Vi jobbade med övergångar och Hisan var fin. Jag vågade sätta lite mer tryck i honom men bara marginellt. Jag får jobba på det samtidigt som jag jobbar på min kaxighet i ridningen. Det går framåt så sakteliga. 
 
Nu nu blir det två dagars julledigt för hästarna innan vi fortsätter med träningen igen. 
 
God Jul!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0