Skitväder

När jag kom ut till stallet så regnade det något så in i. Jag var nästan säker på att jag skulle hoppa över ridningen för jag vill liksom inte duscha samtidigt. 
 
Men lagom till när jag hade mockar klart så slutade det faktiskt. Så det blev en tur på 40 minuter för Lilla. Hon är så trött på det här skrittandes nu att hon hittar på grejer hela tiden. Idag var det hästarna dom gick i hagen som var döintressanta. Jag hoppade faktiskt av och ledde hem henne. Som jag sagt tidigare så är jag inte så kaxig för tillfället.
Hon skall få börja trava så smått för att liva upp det hela lite. Hoppas att det inte blir för roligt bara... Jag funderar på om det inte blir bäst att trav på täckta banan före vi travar ute. Jag skall sova på saken. 
 
Men sedan är det det där med att jag inte är i någon toppform direkt. Skall jag rida båda hästarna så är det frågan om hur mycket jag orkar. Dels har ryggen en gräns för orken och dels är jag inte helt återhämtad från lunginflammationen. Så det där tåls att tänka på. Någon körning blir det inte i vart fall än. Det är galet kallt att köra så här års och får hon ett ryck så sitter jag hellre på än bakom. 
 
Jag ag red även Hisan idag. Det blev en runda i ridhuset. Jag orkade med lite drygt 20 minuters arbete. Totalt var vi iväg i 40 inklusive skritta dit och hem. Det är på tok för lite för Hisan men så får det vara. Det hade börjat blåsa massor så han var lite på tårna men inte så farligt. 
 
Han arbetade väldigt bra i vart fall. Vi red på en fyrkant och gjorde övergångar från både trav och galopp och några steg i bakdelsvänning i hörnorna. 
Jag lyckades med ett par serpentiner också i galopp innan jag kroknade. 
 
Jag orkar i vart fall lite mer för varje gång så det tar sig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0