Skogen

Igår var det mycket häst på schemat för mig.
 
Först följde jag med min vän Nicola på dressyrtävling i Dagstorp. Jag blev väldigt sugen på att hoppa lite terräng kan jag säga när jag såg banan där. Om någon vecka så.
Det gick bra för min vän. Hon slutade fyra i klassen och tyckte att domarens bedömning stämde med vad hon tyckte.
 
Efteråt tog jag ut Lilla en sväng i vagn. Hon var superpigg och hade svårt att skritta ordentligt. Det blev mest taktande, när hon sedan fick trava så hade jag fullt sjå att hålla det i en moderat fart. Dessutom skulle vi ju se upp så att vi inte skrämde någon ponny på vägen i och med att det var Baltic Cup också. Vi lyckades parera ponnysarna kan jag meddela.
Kanske var det högtalarna och allt liv runt om som gjorde henne extra taggad. Det är bra att öva lite extra på så allt sådant är välkommet.

Hisan och jag åkte sedan till Vomb och red med Marie. Hon rider en häst som bor vid kanten av Vombskogen. Tänk att ha de ridmöjligheterna precis runt knuten. Vilken lyx!
 
Det blev en lite ny sträckning på rundan idag, det är alltid spännade att upptäcka nya vägar i skogen. Märker också att mina siktmärken är väldigt bra. Även om jag absolut inte kan alla vägarna där så återkommer de ställena hela tiden och då vet jag ju var jag är.

Idag får det nog bli en liten lätt tur för Hisan hemavid. Det kommer att vara svårt att hitta något bra ställe att rida på men jag funderar på att skritta en runda. Sedan är det Lillas tur att få åka till Vomb.
Det blir första gången efter hemkomsten från Annettes som hon åker så det är bra att det blir till ett mysigt ställe där de flesta hästar slappnar av bra och gillar att vara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0