...

Vinden riktigt viner runt knutarna och temperaturen ligger precis runt nollan. Det är det sämsta vädret för en hästägare. Precis allt är jobbigt och det är trist att ens gå utanför dörren. 
 
Tur att hästarna fick sina varma och goa täcken i förra veckan. Inte för att hästar fryser som vi människor men det känns bra i mattehjärtat att veta att de har gött och varmt på sig. 
 
Idag fick båda vila. Jag orkade inte ut i blåsten. Jag hade en stilla förhoppning om bättre väder i morgon men det verkar inte falla in. Jag får helt enkelt stålsätta mig och ta itu med ridningen då. 
 
Innan helgen satt jag och kollade lite i tävlingsterminen. Jag känner nog att det kliar lite i tävlingsnerven, men efter att ha sett massvis av bilar i diket och hört om transporter som har snurrat på vägarna så har detta botats illa kvickt. Det finns en anledning till att jag inte tävlar på vintern. 
Nu är vi i och för sig anmälda till en P&J till månadsskiftet men vädret får nog skärpa till sig lite om vi skall åka. 
 
Efter ridningen på täckta banan med Lilla blev jag lite sugen på att träna igång henne lite mer också. Men med minusgrader och hårt i backen får det läggas på is (nu var jag nästan vitsig va...).
 
Dagens Lilla i ny grimma
 
Kan jag inte träna hemma är det inte lönt att åka in till Jägers. Vi är liksom inte i närheten av att vara i form ens för att jogga där inne. 
 
Jag hade velat åka till skogen med båda också men det är ju inte heller lönt när det är fruset.
 
Behöver jag säga att detta gör mig något rastlös? Jag vill en massa men inget är lönt. SÅ irriterrande! Ge mig vår NU!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0