Intet nytt

Hästarna har fått två dagars vila nu, eller för Lillas del är det ju tre.
 
Det blåser stormbyar igen. Jag vet att det är trist med vädersnack hela tiden men så här års är det nästan bara det som händer.
Förutom blåst, regn och annat mög som gör mig osugen på att rida så hade jag lite att fixa med i kväll. Datorarbete, ganska avkopplande faktiskt, det går att sitta i soffan med dator/padda i knäet.
 
I morgon skall dock båda hästarna motioneras trots att det är fredagskväll. Tänk att jag mycket väl hade kunnat tänka mig att rida ut med Lilla som handhäst då (om nu vädret tillät). Men jag tror faktiskt inte att jag skulle våga nu. Efter helgens incident när jag tappade Lilla så litar jag inte på min hand än. Jag vill ju inte direkt riskera att tappa henne i mörkret ute, det hade varit galet.
 
Förövrigt så behöver hon ha sällskap när hon skall träna framöver, oavsett om det är vagn eller under sadel. Hon är ju unghäst och behöver ha någon med. Ändå är det oftast så att jag är själv med henne nästan jämt. Vi får se om jag lyckas med att hitta något sällskap snart.
 
Hisan och jag skall tagga inför helgens P&J. Jag hoppas vädret (det där vädret igen då...) håller sig i schack så att vi kommer iväg. Det skall nämligen kunna frysa på i helgen och jag vet inte riktigt om jag är sugen på att åka iväg med släpet då. Det regnar ju idag och det skall regna i morgon, och i övermorgon, och i övermorgonsmorgon. Så det är bara att lusläsa prognosen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0