Isigt

Både igår och idag har jag ridit Hisan i glasridhuset. Han har jobbat fint när han har värmts upp. Däremot lyckas jag inte riktigt värma upp mig själv nu. Jag fryser hemma, jag fryser på jobbet och jag fryser när jag rider. Idag red jag dessutom Lilla innan och travade på täckta banan. Just där och då kände jag mig varm. Underställ har jag också.
 
Hur jag skall lösa mina frysproblem vet jag inte riktigt, önskar att jag kunde rida i en bastu typ.
 
Jag blir nämligen helt stel av kylan. Stel ryttare rider sämre än nödvänligt. Skolridhuset är varmare än glasridhuset men Hisan trivs bättre i glasridhuset. Gaaahhh! Dessutom verkar det som om vi skall ha minusgrader ett tag till nu.
Visst är det ändå lite märkligt detta frysande. Alltså jag är ingen vintermänniska och jag avskyr minus men jag blir liksom svettig av ridpasset för jag har ju massvis på mig men ändå är jag kall i musklerna och på huden. Undrar om det finns några polarkläder som man kan ha?
 
Lilla fick trava av sig lite på täckta banan. Hon var pigg och fin. Hon verkar trivas bra där inne och tar det med ro trots att det är fullt med andra ekipage i alla möjliga tempon och i båda varv. Hon borde ju ha träningssällskap men detta är ju nästan det. Förövrigt är banan lite liten, alltså varvet är lite kort för att sparra med någon kamrat ändå.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0