Sista lediga dagen

På min minisemester kanske jag skall lägga till. 
 
Det gick ju inte att ligga på latsidan med hästarna då utan i stället utnyttja dagen till max.
 
Lilla gick årets första riktiga jobb i vagn hemma. Öronen var spetsade hela tiden och hon drog på i ett lite högre tempo än vad jag hade tänkt. Jag fick ideligen påminna om att ta det lugnare men det varade inte länge. Det fanns ju roliga vattenpölar att sprinta genom och småbackar att ta fart i... Så länge hon tycker att det är roligt så, och det tyckte hon idag. 
 
Passet gjorde henne rejält svettig men det beror mest på den där mamutpälsen hon har, som jag dessutom inte får klippa. Mutter mutter... Alltså blev det till att stå på tork i boxen och äta hö efteråt för hennes del. Jag tror inte att hon misstyckte så mycket. Bättre att knapra lite hö en stund än att stå ute i regnet och tråka. 
 
Hisan gick ett lätt pass i ridhuset. Jag hade nämligen ingen lust att bli blöt, dåligt av mig kanske. Jag märkte i vart fall att mina stackars dressyrmuskler fick sig en omgång igår. Kanske var det därför jag upplevde att jag inte kom 100% till ridning då? Det kändes i vart fall bättre idag och Hisan kändes också bättre. Omväxling förnöjer ju så jag får se till att dressyra lite mer i den däringa dressyrsadeln helt enkelt. 
 
Nu vankas det vanlig jobbvecka, vilket innebär stall och häst i mörker på vardagskvällarna igen. Den här minisemestern har ändå varit en riktig energiboost då jag har kunnat fixa hästarna i dagsljus. 
Jag märkte en positiv grej i morse när jag morgonfodrade, det var faktiskt hyfsat ljust strax innan kl 8. Det kändes gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0