Snö snö snö

 
Idag tänkte jag först hoppa över ridningen på grund av snöfall och blåst. Mesigt, jag vet men det är inget kul att kasa hem med bilden efteråt. 
På tal om det hade jag tänkt åka på P&J med Hisan på söndag. I kväll får jag därför ta och fundera ut i fall jag verkligen har lust att kana i till Lund med hästsläp och Hisan då eller om jag inte tycker att det är säkrare att bli hemma. Svåra val det där. 
 
Hisan an blev i vart fall trimmad i skolridhuset. Det gick väl så där. Jag tänkte mig att träna vidare på söndagens övningar men som vanligt med Mr Fullblod så hade han redan klart för sig vad övningen innebar och ville förekomma mig hela tiden. Positivt var i vart fall att han inte kunde fisa runt utan jag hade bättre tempo och takt i honom. 
 
Han var väldigt duktig tro inte annat och precis innan vi slutade lyckades vi med att bromsa ett bakben i taget och gjorden en superfin halt. 
 
Det där med tempo och takt har min tränare Linda skrivit om här.
 
Jag håller verkligen med om att det är nyttigt när andra rider. Det är så intressant att se sin häst från sidan men också att känna hur hästen är efter att någon annan har ridit. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0