We are back!!

Idag har Hisan och jag hopptränat igen och idag hoppade vi en riktig bana. Med riktig höjd på hindren.
 
De flesta låg på 1 m men uthoppet från kombinationen var närmare 1.10. Jag har sagt innan att jag gärna skynda långsamt men på träning och med det superbra underlaget som finns på Flyinge så vågade vi.
Eller jag... jag är onekligen lite mesig nu. Inte för att det är högt utan för att jag vill vara rädd om hans ben.
 
Hur som kändes det bra och han tvekde aldrig, inte ens på vattenmattan med krukorna bredvid. Det hade ju kunnat vara värsta titthindret.
 
Jag lyckade fokusera lite på mig själv idag också och tänkte verkligen på mitt överliv som sin gamla vana trogen gärna faller fram. Det blev hyfsat och sisten har ju förbättrats.
 
Bromsen är fortfarande inte alltid i funktion inför hindren men det kommer nog allt eftersom jag blir mer varm i kläderna igen.
 
 
Hisan är fortfarande idel öron framåt och så fort han är med på att han skall få hoppa så kommer den där underbara bjudningen, tigern i honom.
 
Hisan och Lilla har också fått sina julklappar... inte så lite sent i år. Men så blir det när de beställs från utlandet.
 
Lilla har fått ett travartäcke som skall vara varmt och gosigt. 
 
Hisans täcke är också varmt och gosigt i en tuff grön färg. 
 
Så är båda hästarna redo för snöstormar och kyla. De har ju lovat att ett sådant oväder skall dra in i natt så det var verkligen tajming att de kom idag. 
 
Lilla la har också fått nya skor. Hennes trakter börjar kunna återhämta sig så det känns ju bra. Hon kommer att vara ridhästskodd ytterligare ett tag så det dröjer innan vi kör någon riktig travträning. Det kan nog vara skönt för henne att ta det lite halvlugnt ett tag till. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Therese

Vad roligt att ni kommit igång hoppat igen:)
Han ser ut att tycka det är jättekul.

Svar: Ja han tycker att det är så roligt. Och det är härligt att ha fått min Hisan tillbaka. Nu är han lika positiv till hoppningen som han var som ung igen.
Ulrika Lönnqvist

2014-01-17 @ 22:40:57
URL: http://theresekarlssson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0