Två dagar

Två dagar i rad har jag nu tvärsomnat i soffan när jag kommit hem från stallet. Alltså har jag inte hunnit skriva något...
 
Jag är sjukt irriterad på att jag skall vara så trött för klockan var inte så mycket ändå, närmare nio typ.
 
I onsdags regnade det efter jobbet. Då Lilla var nybehnadlad så ville jag inte skritta henne med blöt rygg. Hon fick alltså vila. 
Hästarna är alltid lite tjuriga när det regnar. De vill in och jag är aldrig snabb nog. 
 
Igår blev det skritt i stället. Gårdagens övning blev att skritta i maratonhindren och svänga för sitsen. Lilla var med på noterna men tyckte att jag var lite omständig. Varför svänga när snabbaste vägen genom är rakt fram typ.
 
Hon gjorde även tidernas snubbel på vägen hem. Vi skrittade på lång tygel och jag höll på att samla upp den för att vi skulle igenom vattenhindret. Då snubblade hon rejält, tur att det hände innan vattnet och inte i kan jag säga, då hade vi riskerat att bli blöta. Nu hände det ju inget som tur är.
 
Träckproven har kommit tillbaka. Hisan hade all time low på sitt resultat. Men han är ju vuxen nu. ;)
Lilla hade mycket mask, jag är inte så förvånad över det, så hon skall avmaskas. 

Kommentarer
Postat av: Linda

Kanske dags att lämna lite blod på analys om du ofta är så trött, man kan bli galet trött om man har lågt på järn. Är ju inget man direkt tänker på men värt att göra en kontroll på och är det järnet som spökar är det ju lätt att åtgärda!

Svar: Kanske, fast jag har lite läkarskräck. :P
Mycket av min trötthet är inte så konstig. Jag är igång 100% fullt ös i mer än 12 timmar sedan stupar jag när jag kommit hem och satt mig i soffan på veckodagarna. På helgerna är min ork normal så här års när det är ljust.
Ulrika Lönnqvist

2014-06-13 @ 19:25:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0