Onsdag

I går hade jag en näst intill hästfri dag. För mig är det återhämtning, jag kommer hem i vettig tid och hinner med att vila. Men det var inte helt för min egen skull jag inte hade hand om hästarna igår utan för att jobbet kallade.
 
Hisan reds ut igår och Lilla fick vila. Idag tar jag tag i träningen med full kraft igen. Hoppning för Hisan och skritt för Lilla. 
 
Jag hann ju med lite hästeri igår. Jag åkte till hovslageributiken i Kävlinge. Jag har helt missat att jag har en stor butik med hästskor i kubik så nära. I stället har jag åkt in till Jägersro enkom för detta när jag inte har lyckats handla skor när Lilla har gått jobb. 
Det som gör det stökigt med butiken på Jägersro är öppettiderna. De funkar inte alls ihop med ett 8-17-jobb och när man ändå pusslar ihop för att hinna dit på lunchen så möts man av en lapp på dörren där det står att det ändå är stängt, åter om någon timme typ. Vansinne när man åker dit enkom för att handla något. 
Så nu tror jag mer på att handla i Kävlinge, det är inte direkt på vägen till något men det är inte så långt bort heller. Öppettiderna är generösa i vart fall på onsdagar och det är öppet när det står att det är öppet. Sedan har de galet mycket skor så det blir inget problem att hitta det jag ska. 
 
Halvrudna utan tåkappor blev det precis som vi har pratat om. Fungerar det så kan jag ju köpa ett litet lager så jag har och slipper åka var fjärde vecka.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0