Terräng!!

Idag har Hisan och jag varit på Dagstorps terrängbana med två vänner.
 
 
Hisan är helt fantastisk när det är hästar med som är mindre ruttinerade. Han känner det direkt och går verkligen in för att hjälpa dem. Som idag när han fick agera draghjälp ner i vattnet. Han gick som säkerheten själv ner och stod och väntade med en ängels tålamod på att damerna skulle fjanta klart och följa med ner.
Han fick också agera draghjälp över flera hinder.
 
 
Vi hoppade mest i och ur vattnet idag.
 
 
Målet med dagens träning var inte på något sätt att hoppa höga hinder utan snarare jobba på självkänslan och bara hoppa hinder som gav oss ökat självförtroende båda två. Det blev alltså bara små varianter.
 
 
Lilla gick intervaller på banan hemma idag. Tyvärr fick jag punka på vagnen så nu får vi se hur snabbt jag kan få det lagat så vi kan träna igen.
Hon gjorde fina intervaller.
Jag måste ta itu med att leta upp siktmärken så att jag kan klocka henne när jag kör hemma. Det kan jag inte som det är idag. Jag har en app som mäter lite hastigheter med den gör det bara på hela kilometer. Travrakan är mellan 500m och 800m men  eftersom det inte är en hel kilometer och jag saktar av för vändning så blir inte appen rättvisande. Den säger att jag som snabbast körde 19,1km/h idag men det stämmer ju knappast då det är medelhastigheten på hela kilometern.
Det får jag fixa till nästa helg.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0